Η... φράντζα έφταιγε στον Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ γνώρισε την ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ και για όλα φαίνεται πως φταίει η... φράντζα του, την οποία και έκοψε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η... φράντζα έφταιγε στον Μάρεϊ

Είναι γνωστό πως ο Άντι Μάρεϊ είναι σκληρός με τον εαυτό του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Ο Βρετανός δεν έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στον αριστερόχειρα από τη Μαγιόρκα και ως εκ τούτου βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ και αποφάσισε να πάρει... δραστικά μέτρα. Τι έκανε; Πήρε ένα ψαλιδάκι που είχε στην τσάντα του και έκοψε την... φράντζα του, που τον ενοχλούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Η ενέργειά του είχε αποτέλεσμα όπως φάνηκε στη συνέχεια, καθώς ο Μάρεϊ κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του στο επόμενο game, δεν μπόρεσε όμως να κάνει και την ανατροπή, αφού γνώρισε τελικά την ήττα από τον "Ραφα" με 2-0 σετ. Ο Ισπανός εξασφάλισε έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά του Λονδίνου.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα