Η... φράντζα έφταιγε στον Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ γνώρισε την ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ και για όλα φαίνεται πως φταίει η... φράντζα του, την οποία και έκοψε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η... φράντζα έφταιγε στον Μάρεϊ

Είναι γνωστό πως ο Άντι Μάρεϊ είναι σκληρός με τον εαυτό του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Ο Βρετανός δεν έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στον αριστερόχειρα από τη Μαγιόρκα και ως εκ τούτου βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ και αποφάσισε να πάρει... δραστικά μέτρα. Τι έκανε; Πήρε ένα ψαλιδάκι που είχε στην τσάντα του και έκοψε την... φράντζα του, που τον ενοχλούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Η ενέργειά του είχε αποτέλεσμα όπως φάνηκε στη συνέχεια, καθώς ο Μάρεϊ κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του στο επόμενο game, δεν μπόρεσε όμως να κάνει και την ανατροπή, αφού γνώρισε τελικά την ήττα από τον "Ραφα" με 2-0 σετ. Ο Ισπανός εξασφάλισε έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά του Λονδίνου.

Μνημόνιο 3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ