Τρόμαξε ball boy και μετά του ζήτησε συγγνώμη ο Τζόκοβιτς! (VIDEOS)

Αμέσως μετά την απώλεια του δεύτερου σετ στον τελικό του Μαϊάμι ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνομίλησε έντονα με τον προπονητή του, χωρίς να παρατηρήσει ωστόσο ότι τρόμαξε άθελά του ένα ball boy. Λίγες ώρες μετά ο Σέρβος ζήτησε συγνώμη στον πιτσιρικά.

Τρόμαξε ball boy και μετά του ζήτησε συγγνώμη ο Τζόκοβιτς! (VIDEOS)

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ένα άτυχο ball boy πήγε να δώσει την πετσέτα στον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την απώλεια του δεύτερου σετ στον τελικό του Μαϊάμι κόντρα στον Μάρεϊ (2-1 κέρδισε ο Σέρβος), το Νο1 της παγκόσμιας φώναξε έντονα προς τον προπονητή του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πιτσιρικάς να τρομοκρατηθεί, χαρίζοντας μια υπέροχη στιγμή.

Δείτε το VIDEO:

λίγες ώρες αργότερα ωστόσο και έχοντας πληροφορηθεί για το συμβάν, ο Τζόκοβιτς ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη του: "Είδα το ριπλέι και δυστυχώς το ball boy ήταν στη μέση αυτού έγινε και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να τον πληγώσω ή να τον τρομάξω με κανένα τρόπο και ειλικρινά ελπίζω να με συγχωρέσει.

Ειλικρινά απολογούμαι αφού ως πατέρας νοιάζομαι και εγώ για τα παιδιά. Για αυτό πλέον το βλέπω από μία διαφορετική οπτική γωνία και θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τους γονείς του παιδιού αφού ως πατέρας δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παιδί μου"

Δείτε και το σχετικό VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK