Προκρίθηκε στα προημιτελικά της Μαδρίτης ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Πάμπλο Κουέβας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open. Θα είναι ο πρώτος προημιτελικός του 21χρονου στη Μαδρίτη και ο δεύτερος συνεχόμενος σε Masters διοργάνωση.

Προκρίθηκε στα προημιτελικά της Μαδρίτης ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος κατάφερε να νικήσει τον Πάμπλο Κουέβας και να προκριθεί στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open. Αυτός θα 'ναι είναι ο πρώτος προημιτελικός του 21χρονου τενίστα στη Μαδρίτη και ο δεύτερος σερί σε Masters διοργάνωση.

Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Ελληνοαυστραλό, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 σετ (7-6 (5), 4-6, 6-3) του αντιπάλου του και συνεχίζει την θετική του παρουσία στα Masters τουρνουά. Πριν πέντε εβδομάδες βρέθηκε στα ημιτελικά του Miami Masters.

Ο Κύργιος θα διεκδικήσει τη δεύτερη πρόκρισή του σε ημιτελικό Masters διοργάνωσης στην αναμέτρησή του με τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι, ο οποίος νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Γάλλο, Ρισάρντ Γκασκέ και προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά της Μαδρίτης.

Ο Κύργιος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Νισικόρι, σε καμιά από τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους και θέλει να κάνει... σεφτέ στην ισπανική πρωτεύουσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK