Τα δάκρυα της Σερένα Ουίλιαμς για την επιστροφή της στο Indian Wells (VIDEO)

Το Σάββατο τα ξημερώματα η Σερένα Ουίλιαμς έζησε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην καριέρα της.

Τα δάκρυα της Σερένα Ουίλιαμς για την επιστροφή της στο Indian Wells (VIDEO)

Μπαίνοντας στο κορτ για να αντιμετωπίσει τη Μόνικα Νικουλέσκου στο πλαίσιο του Indian Wells στην Καλιφόρνια, η Αμερικανίδα τενίστρια αποθεώθηκε καταχειροκροτούμενη από το κοινό και ξέσπασε σε κλάματα.

Προς τι η τόσο έντονη συγκινησιακή φόρτιση; Η Σερένα επέστρεψε στο φημισμένο αμερικάνικο τουρνουά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας η οποία είχε πολύ σοβαρό λόγο.

Στην τελευταία της συμμετοχή, σαν έφηβη ακόμα, το 2001, η μετέπειτα σούπερ-σταρ έγινε αποδέκτης ρατσιστικών σχολίων και ύβρεων κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Κιμ Κλάιστερς.

Είχε προηγηθεί στο ίδιο τουρνουά προγραμματισμένος προημιτελικός μεταξύ της Σερένα και της αδελφής της Βένους ο οποίος όμως τελικά δεν έγινε αφού η δεύτερη προφασίστηκε τραυματισμό. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για τραυματισμό-μαϊμού.

Εκτοτε, και μέχρι σήμερα, η Σερένα απέφευγε συνειδητά να συμμετάσχει. Στα 33 της όμως αποφάσισε να κάνει ένα βήμα μπροστά και να αφήσει πίσω της το παρελθόν: "Υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν ότι δεν πρέπει να επιστρέψω ποτέ. Υπήρχαν και άλλοι που υποστήριζαν ότι ήδη θα έπρεπε να το έχω κάνει. Καταλαβαίνω και τις δύο απόψεις. Πάλεψα μέσα του και τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω την καρδιά μου" είχε τονίσει πριν από μερικές ημέρες η Σερένα.

Και αυτό έκανε. Βγήκε στο κορτ, έπαιξε και παρά το εμφανές τρακ, νίκησε με 7-5, 7-5. Mία παλιά πληγή δείχνει να έκλεισε οριστικά.

Δείτε το βίντεο με τα δάκρυα της Σερένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK