Τραυματίστηκε στον καρπό ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν θα δώσει το "παρών" στα τουρνουά σε Σινσινάτι και Τορόντο, καθώς τραυματίστηκε στον καρπό του δεξιού χεριού του. Αμφίβολη η συμμετοχή του και στο Αμερικανικό Όπεν.

Τραυματίστηκε στον καρπό ο Ναδάλ

Ένας τραυματισμός στον καρπό κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (29/7) ήταν αρκετός για να θέσει τον Ράφαελ Ναδάλ εκτός δύο τουρνουά και να καταστήσει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο Αμερικανικό Όπεν.

Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα, χτύπησε στον δεξί καρπό με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την απόσυρση της συμμετοχής του από τα Masters σε Σινσινάτι και Τορόντο. Ο Ναδάλ ήταν ο κάτοχος και των δύο τίτλων και ως εκ τούτου χάνει 2.000 βαθμούς.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στο Rogers Cup φέτος. Ανυπομονούσα να αγωνιστώ ξανά στο Τορόντο, καθώς λατρεύω τον Καναδά και είχα πολύ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Δυστυχώς τραυματίστηκα χθες στην προπόνηση και αφού με έλεγξαν οι γιατροί μου, θα πρέπει να μείνω εκτός αγώνων για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες. Ζητώ συγγνώμη από τη διοργάνωση και όλους τους φαν", ήταν η δήλωσε του Νο2 της κατάταξης για τον τραυματισμό του.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του Ισπανού στο Αμερικανικό Όπεν, το οποίο ξεκινά στις 25 Αυγούστου κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK