Μπατίστα στο Contra.gr: "ΑΕΚ για Σούπερ Λίγκα!" (VIDEO)

Ο Ντανιέλ Μπατίστα παρακολούθησε τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και μίλησε στην κάμερα του Contra.gr για τα στάνταρ της Ένωσης τα οποία, όπως τόνισε ο ίδιος, ξεπερνούν αυτά της Β’ Εθνική.

Μπατίστα στο Contra.gr: "ΑΕΚ για Σούπερ Λίγκα!" (VIDEO)

Ο Ντανιέλ Μπατίστα ανέλαβε τον περασμένο μήνα το πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της Νίκης Βόλου και παρακολούθησε τον αγώνα του Πανθεσσαλικού. Μετά το τέλος του ματς, ο "Ντανιέλο" μίλησε στην κάμερα τουContra.gr για τη νέα ΑΕΚ του Τραϊανού Δέλλα.

Πώς είδες την ΑΕΚ στο φιλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου;

"Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκίνησε με ένα αιφνιδιαστικό γκολ και δείχνει να έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, να λειτουργεί καλά στην άμυνα. Η Νίκη Βόλου δεν την απείλησε σχεδόν καθόλου. Η ΑΕΚ ήταν σαφώς καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες. Είναι μία νέα ομάδα, σε όλες τις γραμμές έχει καλούς παίκτες και θα πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα".

Τα στάνταρ της φετινής ΑΕΚ ξεπερνούν αυτά της Β’ Εθνικής;

"Σίγουρα, η ΑΕΚ έχει ετοιμάσει από τώρα ομάδα για τη Σούπερ Λίγκα. Είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Όλοι θα την αντιμετωπίζουν κλειστά και πρέπει να δουλέψει σκληρά για να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, αλλά πιστεύω ότι έχει καλύτερη ομάδα από όλους και ότι θα τα καταφέρει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK