Αγ.Κοσμάς: "Χωράφι που βόσκουν αγελάδες"

Με... ζούγκλα του Αμαζονίου μοιάζει πλέον το Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά. Οι εικόνες εγκατάλειψης είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανείς αναγκάζοντας την χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης Νικόλ Κυριακοπούλου να χαρακτηρίζει το προπονητήριο του στίβου με χωράφι που βόσκουν αγελάδες.

Αγ.Κοσμάς: "Χωράφι που βόσκουν αγελάδες"

" ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμάς. Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο εν έτη 2012. Σε αυτό το χωράφι που βόσκουν αγελάδες... γυμνάζονται και οι αθλητές της Εθνικής ομάδας στίβου".

Με αυτό το σχόλιο συνοδεύει η Νικόλ Κυριακοπούλου τη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook από το προπονητήριο του στίβου που θα έπρεπε να προπονούνται οι αθλητές της εθνικής ομάδας.

Και λέμε θα έπρεπε γιατί με τις συγκεκριμένες συνθήκες, όπως διαπιστώνετε κι από την φωτογραφία, το στάδιο μόνο για βοσκή -όπως και η ίδια γράφει- είναι κατάλληλο.

Το χειρότερο όμως για τη Νικολ Κυριακοπούλου και τους υπόλοιπους αθλητές-πρωταθλητές όλων των σπορ που φιλοξενεί ο Άγιος Κοσμάς είναι ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα.

Η προηγούμενη διοίκηση υπό την προεδρεία του Περικλή Λύτρα έχει παραιτηθεί και από εκεί και πέρα το... χάος. Από την ΓΓΑ οι πληροφορίες αναφέρουν το εφιαλτικό σενάριο σύμφωνα με το οποίο το ΕΑΚΝ έχει ζωή μόλις επτά μήνες και στη συνέχεια περνάει εξ ολοκλήρου στα χέρια ιδιωτών και της "Ελληνικό ΑΕ".

Οι εργαζόμενοι και οι αθλητές γνωρίζουν ότι εντός των επομένων ημερών θα οριστεί η νέα διοίκηση, η οποία αναζητείται μεταξύ των τριών κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση.

Ακόμη και σε αυτό το λιγότερο τρομακτικό σενάριο ο χρόνος είναι αμείλικτος και με βάση τα ισχύοντα δεδομένα σε λίγο μόνο ο... Ταρζάν θα μπορεί να κάνει προπόνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK