Αποκάλυψη: Πήγε σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες και έγινε πόρνη στα 47 της

"Καλύτερο το σεξ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες". Αυτή η φράση ανήκει στην Αμερικανίδα πρώην πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων, Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον, η οποία αποφάσισε να παρατήσει το στίβο και να αφοσιωθεί στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία της.

Αποκάλυψη: Πήγε σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες και έγινε πόρνη στα 47 της

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε η πρώην πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων, Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον στην αυτοβιογραφία της. Η Αμερικανίδα που πήρε μέρος σε τρεις Ολυμπιακούς αγώνες (1992, 1996, 2000) εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στο αγώνισμα των 1.500 μέτρων άλλαξε εντελώς ζωή, μιας και άφησε το στίβο για να αφοσιωθεί στο... σεξ!

"Αφοσιώθηκα πλήρως στο σεξ και η ανάγκη μου να είμαι ασυναγώνιστη στο κρεβάτι ξεπέρασε κατά πολύ την ανάγκη να είμαι πρώτη στους αγώνες", δηλώνει η ίδια με περηφάνια.

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Η αρχή όπως εξηγεί η 47χρονη πλέον Χάμιλτον στην αυτοβιογραφία της με τίτλο " Fast Girl - A Life Spent Running from Madness" έγινε στην επέτειο των 20 χρόνων γάμου.

Εκείνη τη νύχτα έκανε τρίο (!) και έξι μήνες αργότερα αποφάσισε να γίνει συνοδός πολυτελείας. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την μετάλλαξη έπαιξε η διπολική διαταραχή από την οποία και πάσχει.

"Ήταν απίστευτο άλμα. Στην αρχή το είδα σαν παιχνίδι. Θα το έκανα μία ή δύο φορές. Μου άρεσε ο κίνδυνος. Ξέρω πως ήταν τρελό", τονίζει η Χάμιλτον. Ωστόσο δεν περίμενε ποτέ πως η διπλή ζωή της θα ερχόταν στην επιφάνεια λίγο καιρό αργότερα.

Η αποκάλυψη

Το 2012 η ιστορία της ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τις εφημερίδες να μιλούν με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για την πρώην αθλήτρια.

Μάλιστα σύμφωνα με τα... ρεπορτάζ χρέωνε περίπου 720 ευρώ την ώρα τους πλούσιους πελάτες της. "Έχω πλήρη επίγνωση του τι έκανα. Δεν κατηγορώ κανέναν, μόνο τον εαυτό μου. Όλοι κάνουν λάθη. Απλά το δικό μου ήταν τεράστιο".

Τρία χρόνια μετά ωστόσο, φαίνεται πως έχει αλλάξει άποψη. "Η διπολική διαταραχή με τράβηξε προς το σεξ. Θα μπορούσα να καταλήξω στα ναρκωτικά, στο αλκοόλ ή στον τζόγο. Ωστόσο έπαθα μανία με το σεξ. Το θέλω συνεχώς".

Η πτώση στους Ολυμπιακούς

Στο βιβλίο της η Χάμιλτον ότι στη μεταμόρφωσή της έπαιξε ρόλο και η κατάρρευσή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000.

Από το σημείο αυτό και μετά η Αμερικανίδα άρχισε να παίρνει χάπια για τη διαταραχή της, τα οποία χειροτέρευσαν την κατάσταση. "Ξαφνικά ένιωσα να έχω στο σώμα μου περισσότερη ενέργεια από ότι θυμάμαι να είχα ποτέ μου. Ήθελα να ζήσω, όπως δεν είχα ζήσει ξανά στο παρελθόν". Μετά το στίβο έγινε κτηματομεσίτρια και στη συνέχεια... συνοδός πολυτελείας.

Η διαφορετική ζωή της

Στο σημείο αυτό είναι καλύτερο να αφήσουμε την ίδια να μας περιγράψει τη ζωή της στην μετά-Ολυμπιακών αγώνων εποχή, όπως ακριβώς την εξηγεί στην αυτοβιογραφία της:

"Η παλιά μου ζωή στο Ουϊσκόσιν με τους γονείς μου, τον άνδρα μου και τα παιδιά μου με περίμενε, αλλά εγώ πήγαινα όλο και λιγότερο. Το σώμα μου έλαμπε από ευτυχία. Αυτό που βίωνα ήταν πολύ καλύτερο από το να κερδίζεις έναν αγώνα στους Ολυμπιακούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχανα τόσο καιρό.

Άλλαξα το όνομά μου σε Κέλι και έγινα από τις πιο διάσημες συνοδούς πολυτελείας του Λας Βέγκας. Μπορούσα να κερδίσω μέχρι και 1.000 ευρώ την ώρα κάνοντας κάτι που μου ήταν ευχάριστο. Πάντα στο μυαλό μου έχω το επόμενο ραντεβού μου.

Δεν θέλω με τίποτα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή. Λατρεύω την καινούργια εκδοχή της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK