Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Γκάτλιν

Ο Τζάστιν Γκάτλιν πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο στον προκριματικό των 100 μέτρων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο, ωστόσο λίγο έλειψε να χάσει την ψυχραιμία του σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ντόπινγκ.

Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Γκάτλιν

Πέντε χρόνια μετά την επιστροφή του στη δράση αφότου εξέτισε την τιμωρία τεσσάρων ετών για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ο Τζάστιν Γκάτλιν μοιάζει το φαβορί για τον τελικό των 100 μέτρων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο.

Ο Αμερικανός μάλιστα πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο στον προκριματικό των 100 μέτρων, ωστόσο λίγο αργότερα, σε δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη, λίγο έλειψε να χάσει την υπομονή του σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την υπόθεση ντόπινγκ.

"Τρέχεις γρηγορότερα από ότι πριν από την τιμωρία σου, πιστεύεις πως ωφελείσαι ακόμα από τις απαγορευμένες ουσίες;", ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου και ο Γκάτλιν απάντησε: "Όχι, μετά από όσα έχω περάσει, δεν έχω καμιά ανησυχία, δεν έχει κανένα νόημα".

Η δημοσιογράφος επέμεινε και ο Γκάτλιν παραλίγο να χάσει την ψυχραιμία του, λέγοντάς της: "Καταλαβαίνετε πως έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που το έκανα αυτό; Δέκα χρόνια από αυτό που συνέβη; Είμαι εδώ και κάνω καλύτερους χρόνους. Αφήστε πια (σ.σ. τη συζήτηση) με τις απαγορευμένες ουσίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK