Καλή εμφάνιση από τον Παπαμιχαήλ

Ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη ήταν για μία ακόμη φορά ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, αυτή τη φορά στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Καλή εμφάνιση από τον Παπαμιχαήλ

Ο έμπειρος πρωταθλητής κατέλαβε την 26η θέση στα 20χλμ βάδην με 1 ώρα 24.11 σε έναν αγώνα, που έγινε με αρκετή ζέστη και υγρασία. Ο πρωταθλητής μας παρά το γεγονός ότι πήρε θέση εκκίνησης έχοντας την 46η θέση ανάμεσα στους 61, κατάφερε για μια ακόμη φορά να κάνει έναν καλό αγώνα και να πλασαριστεί υψηλά. Ο αθλητής πριν από δύο χρόνια είχε καταλάβει την 16η θέση στη διοργάνωση της Μόσχας. Ο Παπαμιχαήλ θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν θα αγωνιστεί και στα 50χλμ. βάδην.

"Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Αν δεν είχα επηρεαστεί από τη ζέστη θα μπορούσα να είχα βρεθεί στην πρώτη 16άδα. Η απουσία του προπονητή ήταν σημαντική, με βοήθησαν πολύ ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Δεφίγκος, ο γιατρός Διονύσης Χίσσας και ο προπονητής Μιχάλης Γωνιωτάκης. Μάζεψα μεγάλη διαφορά στα τελευταία χιλιόμετρα, όμως, ακόμη κι αυτό δεν ήταν αρκετό για να μου δώσει καλύτερη θέση. Τώρα μαζί με τον προπονητή μου (σ.σ Ναπολέων Κεφαλόπουλος), θα αποφασίσουμε για το αν θα πάρω μέρος στα 50χλμ βάδην. Σωματικά εξαντλήθηκα αρκετά από την ζέστη", είπε ο Ελληνας δρομέας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK