Κοντονής: "Μπράβο Νικόλ, μπράβο σε όλους"

Ο Σταύρος Κοντονής συνεχάρη τη Νικόλ Κυριακοπούλου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Κοντονής: "Μπράβο Νικόλ, μπράβο σε όλους"

Για επιτυχία που έδωσε μεγάλη χαρά στους Έλληνες έκανε λόγο ο Σταύρος Κοντονής με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τη Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του άλματος επί κοντώ στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Πεκίνου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε: "H Νικόλ Κυριακοπούλου «χάρισε» το πρώτο μετάλλιο στην πατρίδα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Πεκίνο, δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας για την εξαιρετική της προσπάθεια στον τελικό του άλματος επί κοντώ, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στον προπονητή της, καθώς και στην ομοσπονδία.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή που συνεχίζει στο Παγκόσμιο του Πεκίνου, αλλά και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους στην κορυφαία αυτή διοργάνωση".

Διαβάστε ακόμη:

Χάλκινο μετάλλιο η Κυριακοπούλου στο Παγκόσμιο του Πεκίνου

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα