Κοντονής: "Μπράβο Νικόλ, μπράβο σε όλους"

Ο Σταύρος Κοντονής συνεχάρη τη Νικόλ Κυριακοπούλου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Κοντονής: "Μπράβο Νικόλ, μπράβο σε όλους"

Για επιτυχία που έδωσε μεγάλη χαρά στους Έλληνες έκανε λόγο ο Σταύρος Κοντονής με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τη Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του άλματος επί κοντώ στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Πεκίνου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε: "H Νικόλ Κυριακοπούλου «χάρισε» το πρώτο μετάλλιο στην πατρίδα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Πεκίνο, δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας για την εξαιρετική της προσπάθεια στον τελικό του άλματος επί κοντώ, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στον προπονητή της, καθώς και στην ομοσπονδία.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή που συνεχίζει στο Παγκόσμιο του Πεκίνου, αλλά και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους στην κορυφαία αυτή διοργάνωση".

Διαβάστε ακόμη:

Χάλκινο μετάλλιο η Κυριακοπούλου στο Παγκόσμιο του Πεκίνου

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ