Μεγάλη έκπληξη στο επί κοντώ: Έχασε ο Λαβιλενί

Ο Ρενό Λαβιλενί δεν είναι ο κορυφαίος επικοντιστής του κόσμου για το 2015, αφού στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχασε από τον Καναδό Μπαρμπέρ.

Μεγάλη έκπληξη στο επί κοντώ: Έχασε ο Λαβιλενί

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στον τελικό του επι κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, καθώς ο Ρενό Λαβιλενί έμεινε στην τρίτη θέση.

Ο Γάλλος άρχισε μ' εντυπωσιακό άλμα στα 5μ80. Έδειξε όμως πολύ χαλαρός, ακόμη και στους πανηγυρισμούς του, σαν να πίστεψε όμως ότι ο αγώνας του θα είναι εύκολος και έπεσε στην παγίδα.

Απέτυχε τρεις φορές στα 5μ90 και έμεινε στην τρίτη θέση μαζί με τους Πολωνούς Βοϊτσεχόφσκι και Λίσεκ. Τον άφησαν πίσω ο "χρυσός" Καναδός Σον Μπαρμπέρ, που υπερβαίνοντας με την πρώτη τα 5μ90 απέκτησε αβαντάζ, και ο "αργυρός" Γερμανός Ράφαελ Χόλτζντεπε, που ξεπέρασε το εν λόγω ύψος με την τρίτη.

Αμφότεροι έχασαν τα 6 μέτρα.

Το χαμένο άλμα του Λαβιλενί

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα