Mποϊκοτάζ του Γκάτλιν στα βρετανικά ΜΜΕ

Οι σχολιαστές του BBC δεν δίστασαν να πανηγυρίσουν τη νίκη του Ουσέιν Μπολτ στον τελικό των 100μ και ο Τζάστιν Γκάτλιν τους το κράτησε μανιάτικο.

Mποϊκοτάζ του Γκάτλιν στα βρετανικά ΜΜΕ

Ο Αμερικανός σπρίντερ, που έχασε τη μεγάλη μάχη για μόλις ένα δέκατο του δευτερόλεπτου, θεώρησε μεροληπτική τη στάση του φημισμένου δικτύου αλλά και των άλλων βρετανικών media και αποφάσισε να τα μποϋκοτάρει μέχρι νεωτέρας.

Είναι αλήθεια βέβαια ότι ο Στιβ Κραμ, ο σχολιαστής του BBC, μάλλον ξεπέρασε το μέτρο όταν φώναξε στο μικρόφωνο ότι ο Μπολτ "έσωσε τον τίτλο του, έσωσε τη φήμη του και ίσως έσωσε και το ίδιο το άθλημα".

Ο μάνατζερ του Γκάτλιν, Ρενάλντο Νεχέμια, τόνισε σχετικά: "Και εγώ και ο Τζάστιν αντιληφθήκαμε ότι τα βρετανικά μίντια ήταν υπερβολικά αγενή προς τον πελάτη μου. Δεν βρήκαν να βρουν κάτι θετικό γι' αυτόν. Κάθε χαρακτηρισμός είχε κάνει με το ντόπινγκ".

Στο παρελθόν, ο Αμερικανός σπρίντερ είχε αποκλειστεί δύο φορές για χρήση απαγορευμένης ουσίας. Νωρίτερα μέσα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μάλιστα ενοχλήθηκε από τις επίμονες σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφου.

Η κούρσα της Κυριακής

News 24/7

24MEDIA NETWORK