Τερμάτισε ξυπόλυτη και με πληγές πρώην "χρυσή" πρωταθλήτρια

Με ένα παπούτσι και με πληγές στα πόδια τερμάτισε στον τελικό των 1.500 μέτρων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου ή άλλοτε "χρυσή" πρωταθλήτρια, Τζένι Σίμπσον.

Τερμάτισε ξυπόλυτη και με πληγές πρώην "χρυσή" πρωταθλήτρια

Πριν από τέσσερα χρόνια, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Νταεγού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα των 1.500 μέτρων. Ο λόγος για την Τζένι Σίμπσον, η οποία τερμάτισε 11η στη φετινή διοργάνωση στο Πεκίνο, καθώς 600 μέτρα πριν από το φινάλε, έχασε το παπούτσι της, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα... ξυπόλυτη και με πληγές στην πατούσα της.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το φαβορί, Τιρουνές Ντιμπάμπα, από την Αιθιοπία.

"Η Νιτμπάμπα πέρασε δίπλα μου και περίπου 700 μέτρα πριν από τον τερματισμό κάπου πιάστηκε το κάτω μέρος του παπουτσιού μου και έφυγε από το πόδι μου. Προσπάθησα να το συγκρατήσω στη θέση του πιέζοντας τα δάχτυλά μου. Από το πολύ σπρώξιμο είχε αρχίσει να το χάνω και 600 μέτρα πριν από τον τερματισμό το άφησα από το πόδι μου. Δεν ήθελα να το πετάξω προς το κοινό και να καταστρέψω τον αγώνα των συναθλητριών μου

Ελπίζω να μην ενόχλησα κάποιον. Προσπάθησα να τρέξω φορώντας ένα παπούτσι, αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να συνεχίσω και με τα δύο τρέχοντας στις μύτες των ποδιών μου", δήλωσε μετά από το τέλος του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK