Δεύτερος στο Βερολίνο ο Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιππίδης, παρά τη βροχή που έπεφτε στο Βερολίνο, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με 5.74 στο ISTAF.

Δεύτερος στο Βερολίνο ο Φιλιππίδης

Μία ακόμα καλή παρουσία είχε ο Κώστας Φιλιππίδης στο Βερολίνο. Ο Έλληνας επικοντιστής αγωνίστηκε μαζί με όλα τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος του και κατέλαβε τη δεύτερη θέση με άλμα στα 5.74, όσο έκανε και ο νικητής Πιοτρ Λίσεκ.

Οι δυο αθλητές που έχουν τεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές είχαν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις περνώντας όλα τα ύψη με την πρώτη μέχρι τα 5.64μ.

Στα 5.74 ο Λίσεκ χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να τα περάσει, ο Φιλιππίδης έκανε και τρίτη και αυτό του στέρησε την πρώτη θέση. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Πεκίνου, Σον Μπαρμπέρ με 5.64μ.

Τέταρτος ήταν ο Πολωνός, Πάβελ Βογιεκόβσκι, με καλύτερη επίδοση στα 5.54μ. Την ίδια ώρα τόσο ο Ρενό Λαβιλενί, όσο και ο Ράφαελ Χολτζντέπε επιβεβαίωσαν την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ο Χολτζντέπε πέρασε τα 5.44, αλλά είχε τρεις άκυρες στα 5.64 και έμεινε στην πέμπτη θέση.

Από την άλλη ο Γάλλος ξεκίνησε τις προσπάθειές του από τα 5.54 έχοντας δύο άκυρες, στη συνέχεια έκανε μία ακόμα στα 5.64 και έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα του χωρίς να περάσει κάποιο ύψος. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Πάντως πριν από τον αγώνα όλοι ήταν ευδιάθετοι κάτι που φάνηκε και από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Λαβιλενί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK