Δίδυμη επιτυχία για τις αδερφές Βασιλείου

Η Ειρήνη Βασιλείου εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η δίδυμη αδερφή της Άννα πέρασε το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η σταδιακή πρόοδος των δίδυμων Ειρήνης και Άννας Βασιλείου επικυρώθηκε στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Πάτρα.

Στον προκριματικό αγώνα των 400μ η Ειρήνη πραγματοποίησε μια εκπληκτική κούρσα τέθηκε επικεφαλής στη σειρά της και τερμάτισε σε 52.12, επίδοση που είναι όριο για Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και για τους Πανευρωπαϊκούς του Άμστερνταμ.

Η Άννα έτρεχε μετά από λίγα λεπτά στη δεύτερη σειρά των προκριματικών στα 400μ. τερμάτισε σε 52.49 και εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής στους Πανευρωπαϊκούς. Η Ειρήνη παρακολούθησε από τον τερματισμό την κούρσα της αδελφής της, και στο τέλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν μαζί την επιτυχία τους.

Photo Credits: Actionimages.gr

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα