Διπλασιάστηκε η ποινή του Πιστόριους για το φόνο της συντρόφου του!

Οι εισαγγελείς είχαν ζήτησει την αύξηση της ποινής του Όσκαρ Πιστόριους για την δολοφονία της συντρόφου του τον Φεβουάριο του 2013 και αυτό έγινε πράξη με νέα δικαστική απόφαση!

Διπλασιάστηκε η ποινή του Πιστόριους για το φόνο της συντρόφου του!

Τα νέα που άκουσε το πρωί της Παρασκευής ο Όσκαρ Πιστόριους ήταν εξαιρετικά άσχημα για εκείνον, με Εφετείο της Νότιας Αφρικής να συνεδριάζει την Παρασκευή για να εξετάσει το αίτημα της Εθνικής Εισαγγελικής Αρχής για αύξηση της ποινής του και να αποφασίζει να εκτίσει υπερδιπλάσια ποινή χαρακτηρίζοντας "απίστευτα επιεική" την αρχική απόφαση.

Σημειώνεται πως ο παραολυμπιονίκης είχε κριθεί ένοχος για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στίνκαμπ ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013 και είχε αρχικά τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έξι ετών (ο ίδιος είχε υποστηρίξε πως φοβήθηκε πως είχε μπει άγνωστος στο σπίτι του και για αυτό πυροβόλησε τέσσερις φορές), όμως με τη σημερινή απόφαση η ποινή κάθοιρξής του αυξήθηκε σε 13 χρόνια και 5 μήνες.

Το δικαστήριο έκρινε μάλιστα πως η ποινή του θα έπρεπε να είναι 15 χρόνια και όχι 6 χρόια φυλάκισης και ότι από τη στιγμή που βρίσκεται ήδη 1,5 χρόνο στη φυλακή (από τον Ιούλιο του 2016) τότε του απομένουν άλλα 13,5 χρόνια πίσω από τα σίδερα μέχρι να αποκτήσει ξανά την ελευθερία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK