Κινδυνεύει να χάσει το ολυμπιακό μετάλλιο του Πεκίνο η Δεβετζή λόγω ντόπινγκ

Αμεσο κίνδυνο για να χάσει το μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο διατρέχει η Πηγή Δεβετζη. Το δείγμα της βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ που διενεργήθηκε πριν από λίγες ημέρες και έτσι θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Κινδυνεύει να χάσει το ολυμπιακό μετάλλιο του Πεκίνο η Δεβετζή λόγω ντόπινγκ

Αμεσο κίνδυνο για να χάσει το μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο διατρέχει η Πηγή Δεβετζη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Εθνους της Κυριακής" η άλτρια του τριπλούν από την Αλεξανδρούπολη βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Οι νέοι κανονισμοί περί ντόπινγκ παγκοσμίως προβλέπουν την...κατάψυξη των δειγμάτων και την επαναξέτασή τους 8 χρόνια μετά.

Αυτό της Δεβετζή βρέθηκε θετικό αλλά είναι σίγουρο ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης θα ζητήσει επανεξέταση ή θα προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ολυμπιονίκης του τριπλούν τιμωρήθηκε από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου με αποκλεισμό δύο ετών τον Δεκέμβριο του 2010, όταν δεν είχε δώσει δείγμα σε αιφνίδιο έλεγχο που έγινε στις 23 Μαΐου του 2009 στη Γιάλτα της Ουκρανίας, όπου προπονούνταν με Ουκρανό προπονητή.

Επίσης πριν από δέκα μήνες αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας και στην Οσάκα το 2007 όταν επίσης είχε κατακτήσει μετάλλιο. 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ