Σκαφίδα: "Αρνούμαι κάθε κατηγορία εξαπάτησης του αθλητικού ιδεώδους"

Η Αφροδίτη Σκαφίδα τοποθετήθηκε σχετικά με την εμπλοκή της σε υπόθεση ντόπινγκ και υποστήριξε ότι αρνείται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία εξαπάτησης του αθλητικού ιδεώδους.

Σκαφίδα: "Αρνούμαι κάθε κατηγορία εξαπάτησης του αθλητικού ιδεώδους"

Στην ανακοίνωσή της η Ελλήνιδα αθλήτρια τονίζει πως στη διάρκεια της καριέρας της υποβλήθηκε σε 26 ελέγχους από το 2003 έως το 2010 και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

"Αρνούμαι κατηγορηματικά κάθε κατηγορία εξαπάτησης του αθλητικού ιδεώδους, με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου στον στίβο.

Υποβλήθηκα συνολικά σε 26 ελέγχους ντόπινγκ από το 2003-2010 και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά. Τελευταία φορά που ελέγχθηκα ήταν στις 31 Ιανουαρίου του 2010.Έκτοτε πέρασαν 5 χρόνια και άλλα 4 χρόνια από την οριστική αποχώρησή μου από την ενεργό δράση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ως εν ενεργεία αθλήτριας και τώρα ως γυμνάστριας, ήμουν και είμαι κατά της χρήσης απαγορευμένων ουσιών και υπέρ του αγνού και "καθαρού" αθλητισμού και πρωταθλητισμού.

Θα συνεχίσω να υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και να βοηθάω όπως μπορώ την εκστρατεία κατά του ντόπινγκ και ταυτόχρονα να διαδίδω το μήνυμα υπέρ του "καθαρού" αθλητισμού και του Ευ Αγωνίζεσθαι".

Υπενθυμίζεται ότι η IAAF ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ πως η Αφροδίτη Σκαφίδα που έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, έπειτα από επανεξέταση δείγματος που είχε παρθεί το 2005 βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK