Εντονο το ελληνικό στοιχείο στο Μαραθώνιο της Λεμεσού

Έντονο ελληνικό στοιχείο αναμένεται πως θα έχει ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2016 που διεξάγεται την Κυριακή, 10 Απριλίου για δέκατη συνεχή χρονιά. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους δρομέων της Ελλάδας, αφού οι διοργανωτές έχουν παραχωρήσει μειωμένο κατά 50% αντίτιμο συμμετοχής για τους Συλλόγους Δρομέων

Εντονο το ελληνικό στοιχείο στο Μαραθώνιο της Λεμεσού

Κατά τα φαινόμενα στη φετινή διοργάνωση ο αριθμός δρομέων από την Ελλάδα θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η περσινή διοργάνωση συνδυάστηκε με μια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα, με τον Βλάση Καραβασίλη του Τελμησσού Μαραθώνα να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Πέραν του μειωμένου αντίτιμου, οι διοργανωτές προσφέρουν στους Συλλόγους Δρομέων – ακόμα και σε αποστολές μικρότερες των δέκα αθλητών- ειδικά πακέτα φιλοξενίας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, όπου πέραν του δικαιώματος συμμετοχής περιλαμβάνεται και η διαμονή για τρία, τέσσερα ή πέντε βράδια, σε ξενοδοχείο τριών ή πέντε αστέρων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και τα πακέτα διαμονής στο www.limassolmarathon.com.

Ο καλύτερος της Ευρώπης

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού διεξάγεται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, σε μια μαγευτική διαδρομή κατά μήκος της θάλασσα, κάτι που την καθιστά μοναδική αλλά και ευκολότερη για τους δρομείς. Η επίπεδη διαδρομή που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του Δρόμου, είναι ιδανική για βελτίωση του ατομικού χρόνου του κάθε δρομέα, ενώ και το υπέροχο περιβάλλον στον παραλιακό δρόμο με τις κατάλληλες θερμοκρασίες, κάνουν τον Μαραθώνιο μια εξαιρετική επιλογή για τον κάθε διαπιστευμένο αθλητή.

Μόλις πρόσφατα ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ψηφίστηκε ως ο Καλύτερος της Ευρώπης για το 2015, σε ψηφοφορία της έγκυρης ιστοσελίδας www.mynextrun.com . Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται σε ετήσια βάση στην Κύπρο αλλά και το μαζικότερο αθλητικό γεγονός του νησιού, στο οποίο μετείχαν πέρσι 10.000 δρομείς.

Έκπτωση 40% μέχρι την Κυριακή (31/1)

Πέραν του Μαραθώνιου Δρόμου, περιλαμβάνονται ο μισός Μαραθώνιος, ο Petrolina Δρόμος Ενέργειας 10χλμ και ο Δρόμος 5χλμ. Για μεμονωμένες συμμετοχές ή γκρουπ μικρότερα των δέκα ατόμων, μέχρι την προσεχή Κυριακή (31/1) ισχύει μειωμένο αντίτιμο κατά 40% που αφορά όλες τις κατηγορίες του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK