Επιστροφή Μπολτ στο μέρος που δοξάστηκε (VIDEO)

Στο στάδιο που κατέρριψε για πρώτη φορά παγκόσμιο ρεκόρ, το Icahn της Νέας Υόρκης, θα αγωνιστεί στις 13 Ιουνίου ο Γιουσέιν Μπολτ για το Diamond League. Θυμηθείτε σε video το επίτευγμα του 2007.

Επιστροφή Μπολτ στο μέρος που δοξάστηκε (VIDEO)

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί στο Diamond League της Νέας Υόρκης, το επονομαζόμενο Adidas Grand Prix. Θα είναι η τρίτη συνολικά εμφάνιση του στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Το 2010 συμμετείχε στη σκυταλοδρομία και γνώρισε την αποθέωση από συμπατριώτες του που ζουν στη Νέα Υόρκη.

Ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία για την καριέρα της "αστραπής". Στις 31 Μαΐου του 2007 ο Μπολτ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα με 9.72 δευτερόλεπτα που είχε κάνει ο Ασάφα Πάουελ στο Ριέτι (9.74 ο χρόνος του). Η συνέχεια είναι γνωστή.

Στη Νέα Υόρκη ο Μπολτ θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα. Κι ενώ θα ήταν υπέροχο να αντιμετωπίσει τους Αμερικανούς αντιπάλους του, Τζάστιν Γκάτλιν και Τάισον Γκέι, το γεγονός πως το μίτινγκ διεξάγεται νωρίς στη σεζόν του ανοιχτού και βέβαια το ότι οι Αμερικανοί έχουν χορηγό τη Nike, μάλλον σημαίνει πως ο Μπολτ θα έχει διαφορετικό συναγωνισμό.

Στις 19 Απριλίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα κάνει το ντεμπούτο του στα 100 μετρα ο 28χρονος σπρίντερ, ενώ έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του στο Diamond League της Λωζάννης στις 9 Ιουλίου.

Θυμηθείτε το ρεκόρ του 2007:

News 24/7

24MEDIA NETWORK