Έρχεται το "Mykonos Run 2016"

Ο Δήμος Μυκόνου συνδιοργανώνει με την OutLoudeventservices αγώνες δρόμου 5χλμ, 10χλμ, και Kids Run 800μ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 .

Έρχεται το "Mykonos Run 2016"

Το αθλητικό γεγονός έρχεται στον απόλυτο τουριστικό προορισμό που αποτελεί την πρώτη επιλογή εκατομμυρίων επισκεπτών στον κόσμο!

Οι φίλοι του αθλητισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν, για πρώτη φορά, μία ξεχωριστή εμπειρία διανύοντας διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί με έμπνευση τα ήθη και τα έθιμα των Μυκονιατών τα οποία κρατούνται ζωντανά επί σειρά αιώνων.

Η χάραξη των διαδρομών αναδεικνύει τα ιστορικά σημεία και τις ομορφιές του κοσμοπολίτικου νησιού.Το καθαρό και έντονο φως της Μυκόνου θα βοηθήσει τους δρομείς να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν την αθλητική πλευρά του νησιού.

Στην αρχαία Δήλο, 3000 χρόνια πριν, διοργανώνονταν προς τιμή του Απόλλωνα αθλητικές και μουσικές διοργανώσεις ταυτόχρονα. Το Σαββατοκύριακο του “Mykonos Run” σας υποσχόμαστε αθλητισμό , μουσική και επιμορφωτικές δράσεις για την υγιεινή διατροφή, την ψυχική και σωματική ευεξία και πνευματική εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος της Μυκόνου, κος. Κωσταντινος Κουκας δήλωσε για το "Mykonos Run 2016": "Η ετήσια διοργάνωση του Δήμου Μυκόνου και της Outloudeventservices "Mykonos Run" διοργανώνεται στο τέλος της τουριστικής σεζόν, προεκτείνοντάς την, δίνοντας ταυτόχρονα μια αθλητική νότα υψηλών προδιαγραφών για τη Μύκονο. Ο αθλητισμός όπως και ο πολιτισμός πρέπει να αποτελέσουν πυλώνες εναλλακτικής ανάπτυξης και ταυτόχρονα να συμπληρώσουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά το προφίλ του νησιού.

Οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες, συμμετέχοντας μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μνημεία, τοποθεσίες και αξιοθέατα. Έτσι ο αθλητισμός θα προσεγγίσει την τοπική ιστορία και την αισθητική. Καλούμε όλους τους κατοίκους να διαδώσουν το πνεύμα της πολύπλευρης προσέγγισης της τουριστικής ανάπτυξης που προωθεί ο Δήμος Μυκόνου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK