Έσπασε το φράγμα των 4μ80 η Κυριακοπούλου, παίρνοντας πίσω το πανελλήνιο ρεκόρ (VIDEO)

Λιγότερο από 15 ώρες έμεινε το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ των γυναικών στην κατοχή της Κατερίνας Στεφανίδη, καθώς η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεπέρασε τα 4μ80 στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ και το έκανε ξανά δικό της.

Έσπασε το φράγμα των 4μ80 η Κυριακοπούλου, παίρνοντας πίσω το πανελλήνιο ρεκόρ (VIDEO)

Η Κυριακοπούλου έγινε η ένατη γυναίκα στην ιστορία του αγωνίσματος στο κλειστό στίβο που καταφέρνει να πηδήξει πάνω από το εν λόγω ύψος ύψος.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη επιβεβαίωσε την επιμονή που τη διακρίνει, αφού υπερέβη τόσο το 4μ80 όσο και το 4μ70 με την τρίτη προσπάθεια. Νωρίτερα είχε ανέβει με την πρώτη πάνω από τα 4μ50 και τα 4μ60. Δεύτερη στον αγώνα με 4μ70 ήταν η Φαμπιάνα Μούρερ, η οποία έχασε για τέταρτη φορά χάνει από την Ελληνίδα.

Η Κυριακοπούλου έκανε στο Μπέρμιγχαμ τον τελευταίο της αγώνα πριν από το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της εκεί που πλέον θα ταξιδέψει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κυριακοπούλου και Στεφανίδη φιγουράρουν στην πρώτη και δεύτερη θέση της Ευρώπης.

Πολύ πίσω ο Τσάκωνας

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Γιώργος Τσάκωνας στο μήκος, που είχε καλύτερο άλμα στα 7μ16, επίδοση που του έδωσε την όγδοοη θεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK