Εύκολα στον τελικό Στεφανίδη-Κυριακοπούλου

Την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εξασφάλισαν με ευκολία οι Ελληνίδες αθλήτριες, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ θα έχουν οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη. Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες προκρίθηκαν εύκολα στον τελικό, δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειές της απ' τα 4.50μ, τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ η Κυριακοπούλου, παρότι αντιμετώπισε δυσκολίες στην αρχή, περνώντας με την τρίτη προσπάθεια τα 4.35μ, τελικά πήρε το εισιτήριο, περνώντας με την πρώτη τα 4.45μ.

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα