H αποκάλυψη της Στεφανίδη για τον τραυματισμό της

Η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε πως το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στη Μπέρμιγχαμ ισοδυναμεί με άλλα χρυσά που έχει πάρει στο παρελθόν ενώ έκανε και αποκάλυψη για τη σκέψη που είχε να σταματήσει τη φετινή σεζόν.

H αποκάλυψη της Στεφανίδη για τον τραυματισμό της

Μετά από 19 νίκες στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες της η Κατερίνα Στεφανίδη δεν ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να φέρει μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Μία ημέρα μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της πάντως, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όχι μόνο εξέφρασε τη μεγάλη χαρά της για το αποτέλεσμα αλλά προχώρησε και σε μία σημαντική αποκάλυψη: ότι λόγω προβλήματος τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε σκέφτηκε σοβαρά να μην πάρει μέρος σε αγώνες μέσα στη σεζόν.

"Δεν έχω ξαναυπάρξει τόσο χαρούμενη με ένα χάλκινο μετάλλιο. Δεν βρέθηκα στο επίπεδο που ήθελα χθες λόγο ένας τραυματισμού που ξεκίνησε τον Ιανουάριο.

Τον Φεβρουαρίου, με μεγάλο άγχος να μην δημιουργήσουμε σοβαρο πρόβλημα, συζητήσαμε την περίπτωση να σταματήσω την σεζόν του κλειστού. Χαίρομαι που δεν το κάναμε καθώς έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες κατάφερα να φέρω ένα ακόμα μετάλλιο για την χώρα μας.

Αυτό το χάλκινο το πάλεψα σαν "χρυσό" και ήταν εξίσου δύσκολο όσο κάθε άλλο μετάλλιο που έχω πάρει ποτέ με μια τριτη προσπάθεια στο 4.80μ.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και υποστήριξη σας. Ξεκινάμε πλέον αποθεραπεία, ξεκούραση και εκ νέου προετοιμασία με νεο μεγάλο στόχο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το Αύγουστο", έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK