Η καλύτερη εφετινή Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο Athens Street Pole Vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο "Μαζί για το παιδί".

Η καλύτερη εφετινή Στεφανίδη

Τον καλό της εαυτό δείχνει να βρίσκει η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία επικράτησε στο Protergia 6o Athens Street Pole Vault. Η σπουδαία Ελληνίδα επικοντίστρια, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan, προσπάθησε μάλιστα να κάνει και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο αγώνας άρχισε από τα τέσσερα μέτρα, ύψος που κατάφεραν να περάσουν η Μυρτώ Κασσοτάκη, η Στέλλα Λεδάκη, η Κατερίνα Βαγενά και η Μαρία Αριστοτέλους.

Από εκεί και πάνω συνέχισαν επτά αθλήτριες με τις Σόνια Μαλαβίσι (Ιταλία) και Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα) να ολοκληρώνουν τον αγώνα τους στα 4,36μ., ενώ η Ελένη Πόλακ έφτασε μέχρι τα 4,46μ. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τα τέσσερα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης να φτάνουν αρκετά ψηλά.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Χόλι Μπράντσο (Μ. Βρετανία) σταμάτησαν στα 4.66μ. και έτσι απέμειναν η Γαρισλέι Σίλβα και η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Κουβανή αθλήτρια έμεινε στη δεύτερη θέση φτάνοντας μέχρι τα 4.73μ. και έμεινε στη δεύτερη θέση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η μεγάλη νικήτρια. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ξεπέρασε με την πρώτη τα 4.56μ., 4.66μ., 4.73μ. και 4.80μ. κάνοντας νέο ρεκόρ αγώνα και βελτιώνοντας κατά 16 εκατοστά την καλύτερη φετινή της επίδοση. Στη συνέχεια η Στεφανίδη προσπάθησε να κάνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.92μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έπαθλο που αντιστοιχεί στο νέο ρεκόρ αγώνα η Κατερίνα Στεφανίδη θα το δώσει όπως ανακοινώθηκε στο σύλλογο "Μαζί για το παιδί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK