H Stoiximan στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Με βασικό σύνθημα "Είμαστε εδώ για τον ελληνικό αθλητισμό", η Stoiximan συμμετείχε ενεργά στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος", ο οποίος ολοκληρώθηκε με την παρουσία 20.000 επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών που μετέτρεψαν την διοργάνωση σε μια μεγάλη γιορτή.

H Stoiximan στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκε για πρώτη φορά η Stoiximan Running Team, με περισσότερα από 800 μέλη και με την συμμετοχή αθλητών, όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, η Πρωταθλήτρια Σκοποβολής Άννα Κορακάκη και η Ράνια Ρεμπούλη, η οποία, πριν βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 5 χιλιόμετρα, στον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος".

Οι αθλητές της Stoiximan Running Team καθώς και η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, επισκέφτηκαν μάλιστα το περίπτερο της Stoiximan, στην Marathon Expo που διοργανώθηκε στη ΔΕΘ, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με δεκάδες παρευρισκόμενους.

Η Stoiximan, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης, υλοποίησε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, θέλοντας να συνδέσει τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά:

Προσκάλεσε όλους τους συμμετέχοντες, να ρίξουν στους ειδικούς κάδους, τα μπουκάλια νερό που χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετατρέποντας κάθε μπουκάλι σε ευρώ και προσφέροντας χαρά στα παιδιά 5 ιδρυμάτων. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης "Μικροί Ήρωες", με το οποίο η Stoiximan έχει αναλάβει τις αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για ιδρύματα παιδιών.

Παράλληλα, οργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα εθελοντικής αιμοδοσίας Bloode ( www.bloode.org) και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, για τρεις ημέρες, πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Δείτε κι άλλες PHOTOS από τον Μαραθώνιο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK