Με τέτοια άλματα, ο Καραλής έχει μέλλον και μάλιστα λαμπρό!

Ο Εμμανουήλ Καραλής έστειλε μήνυμα για τις τεράστιες δυνατότητές του καθώς με άλμα στα 5.80μ έκανε ατομικό ρεκόρ και τερμάτισε 5ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στον τελικό του επί κοντώ. Έβδομος ο Φιλιππίδης.

Με τέτοια άλματα, ο Καραλής έχει μέλλον και μάλιστα λαμπρό!

Το ελληνικό επί κοντώ είναι σε καλά χέρια... Μία ημέρα μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4.80μ ήρθαν και οι άνδρες εκπρόσωποί μας να πραγματοποίησουν πολύ καλή εμφάνιση στον δικό τους τελικό και να σκορπίσουν χαμόγελα.

Ο Κώστας Φιλιππίδης αναδείχτηκε 7ος με άλμα στα 5.70μ ενώ εκείνος που κατάφερε να κλέψει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον 18χρονο επικοντιστή, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, να κάνει ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 5.80μ ξεπερνώντας τα 5.78μ που είχε ως κορυφαία επίδοση από τις 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Μετά από αυτό το άλμα, επιχείρησε να κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο που θα τον έφερνε στη ζώνη των μεταλλίων και μονολότι δεν τα κατάφερε είτε τοποθετώντας τον πήχη στα 5.85μ είτε στα 5.90μ, έδειξε πως το μέλλον είναι δικό του, για να μας φέρει μεγάλες διακρίσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK