Πανελλήνιο ρεκόρ ο Φιλιππίδης

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ ξεπερνώντας τα 5,85 μέτρα στο μίτινγκ του Λαντάου. Η επίδοση του Έλληνα επικοντιστή είναι η 5η καλύτερη στον κόσμο για φέτος.

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιππίδηςεξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, σημειώνοντας μάλιστα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο μίτινγκ που διεξήχθη στο Λαντάου της Γερμανίας.

Ο Έλληνας επικοντιστής ξεκίνησε με δύο καθαρά άλματα στα 5,45μ. και στα 5,65μ. και στη συνέχεια άφησε το 5,70μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,75μ. Στην πορεία ο πήχης ανέβηκε στα 5,80μ. ύψος το οποίο αποδείχθηκε εύκολο για τον 28χρονο.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα προσπάθησε στη συνέχεια τα 5,85μ. και δικαιώθηκε, αφού τα πέρασε με την πρώτη, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Η προσπάθειά του δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένη και στα 5,90μ. για ακόμα ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ, ωστόσο έδειξε ότι είναι ένα ύψος που το έχει. Δεύτερος ήταν ο Γερμανός Κάρλο Πεχ με 5,70μ.

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ