Ο ιός Ζίκα χτύπησε το στίβο της Τζαμάικα

Αναστάτωση στο στίβο της Τζαμάικα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, καθώς ο συναθλητής του Γιουσέιν Μπολτ και χρυσός Ολυμπιονίκης στα 4Χ100μ. στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012, Κεμάρ Μπέιλι-Κόουλ, έχει προσβληθεί από τον ιό Ζίκα.

Ο ιός Ζίκα χτύπησε το στίβο της Τζαμάικα

Ο Τζαμαϊκανός πρωταθλητής, Κεμάρ Μπέιλι-Κόουλ, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τα 4Χ100μ. στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012, μαζί με τον Γιουσέιν Μπολτ, έχει προσβληθεί από τον ιο Ζίκα και η προετοιμασία του για το Ρίο δεν βαίνει ομαλά.

«Είμαι λίγο προβληματισμένος για την προετοιμασία. Προσεύχομαι για να πάρω δύναμη να αγωνιστώ τις επόμενες εβδομάδες στα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς. Η ανάκαμψη δεν είναι εύκολη, διότι ο ιός είναι στο σώμα μου. Τα μάτια μου πονάνε αλλά προς το παρόν δεν έχω πόνους στους μύες μου», είπε σχετικά ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν ήξερα ότι έχω προσβληθεί, μέχρι που πήγα στο κομμωτήριο και η φίλη μου είδε ένα κόμπο στο λαιμό. Ξέρω ότι έχω τον ιό και κάνω προπόνηση κάθε τρεις ημέρες».

Ο Μπέϊλι-Κόουλ θα πρέπει να διεκδικήσει την ερχόμενη εβδομάδα μία από τις τρεις Ολυμπιακές θέσεις για την κούρσα των 100 μέτρων, κόντρα σε αθλητές όπως ο Γιουσέιν Μπολτ, Ασάφα Πάουελ, Γιόχαν Μπλέικ, Μάικλ Οσμοντ και Τζέισον Λίβερμορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK