Παπαχρήστου: "Να παραμείνω στις μεγάλες επιδόσεις"

Ο Βούλα Παπαχρήστου εμφανίστηκε χαρούμενη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και τόνισε πως στόχος της είναι να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο.

Παπαχρήστου: "Να παραμείνω στις μεγάλες επιδόσεις"

Η Βούλα Παπαχρήστουέφερε το δωδέκατο μετάλλιο στην Ελλάδα σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε την τρίτη θέση στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Πόρτλαντ, με επίδοση 14.15μ.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Παπαχρήστου μίλησε στην κάμερα της IAAF και εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για την μεγάλη επιτυχία.

"Είμαι πολύ τυχερή. Οι άνθρωποι εδώ ήταν καταπληκτικοί. Το συναίσθημα είναι απίστευτο. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιώργο Πομάσκι. Είναι το πρώτο μου μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Χρειάζομαι πολύ δουλειά για να παραμείνω στο βάθρο και στις μεγάλες επιδόσεις".

Ενώ σε ερώτηση για την επίδοση (14.15μ.), δήλωσε: "Δεν μου άρεσε η επίδοση, αλλά ήμουν πολύ τυχερή. Ο Θεός μ' αγαπάει".

"Ενα δώρο από εμένα για την Κωνσταντίνα", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Πομάσκι αναφορικά με την επιτυχία της αθλήτρια του, Βούλας Παπαχρήστου στο Πόρτλαντ. Και η αναφορά όπως ήταν φυσιολογικό αφορούσε στην μόλις ενάμιση έτους κόρη της Παπαχρήστου, που χρειάστηκε να στερηθεί αρκετές φορές τη μητέρα της, στη διάρκεια του έτους, λόγω των προπονητικών υποχρεώσεων της.

"Οταν η προπονητική διαδικασία ολοκληρώνεται σωστά τότε είμαι ικανοποιημένος. Η Βούλα έμεινε σοβαρή όλο αυτό το διάστημα και κατάφερε να κάνει αυτό που έπρεπε. Δεν ήταν εύκολο για εκείνη να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο μετά τη γέννα, ωστόσο το ήθελε, προσπάθησε και το πέτυχε", είπε ο Πομάσκι και συμπλήρωσε: "Σήμερα έκανε αυτό που μπορούσε και παράλληλα είχε τύχη, που πάντα είναι χρήσιμη στον αθλητισμό. Τώρα θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να συνεχίσει τη δουλειά για τις υποχρεώσεις του καλοκαιριού".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΧΑΛΚΙΝΗ η Παπαχρήστου στο Παγκόσμιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK