Ο κάμεραμαν "γκρέμισε" τον Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, ωστόσο τη στιγμή που πανηγύριζε... γκρεμίστηκε από έναν κάμεραμαν. "Προσπάθησαν να με σκοτώσουν!", δήλωσε ο Τζαμαϊκανός. Δείτε το VIDEO.

Ο κάμεραμαν "γκρέμισε" τον Μπολτ

Χωρίς να ιδρώσει, ο Γιουσέιν Μπολτ κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, αυτό στον τελικό των 200 μέτρων, αφήνοντας ξανά στη δεύτερη θέση τον Τζάστιν Γκάτλιν.

Λίγο αργότερα, τη στιγμή που ο Τζαμαϊκανός πανηγύριζε την επιτυχία του, ένας κάμεραμαν έσπευσε δίπλα του για να καταγράψει τις θριαμβευτικές στιγμές, ωστόσο για κακή του τύχη έπεσε... γκρεμίζοντας μαζί και τον Μπολτ.

Ο 29χρονος σηκώθηκε αμέσως και δίχως να χάσει το χαμόγελό του συνέχισε τους πανηγυρισμούς, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε με χιούμορ στην κάμερα του BBC για το περιστατικό: "Προσπάθησαν να με σκοτώσουν! Δεν ξέρω τι συμβαίνει!".

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσό με "σβηστές μηχανές" ο Μπολτ!

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ