Χάθηκαν στο Μαραθώνιο, γύρισαν με τρένο!

Γκάφα μεγατόνων στον ημιμαραθώνιο της Μπανγκαλόρ στην Ινδία: Το αυτοκίνητο συνοδείας έχασε τον προσανατολισμό του, αναγκάζοντας τους πρωτοπόρους του αγώνα να εγκαταλείψουν!

Χάθηκαν στο Μαραθώνιο, γύρισαν με τρένο!

Ένας-ένας οι πρωτοπόροι της κούρσας εγκατέλειψαν, όταν ακολουθώντας το αυτοκίνητο συνοδείας, έχασαν το σημείο όπου έπρεπε να κάνουν μια αναστροφή (ή μεταβολή) στο 16ο χιλιόμετρο. Ο οδηγός κατάλαβε το λάθος του τέσσερα χιλιόμετρα μετά!

"Δεν υπήρχαν άνθρωποι της διοργάνωσης στο σημείο όπου έπρεπε να κάνουμε την αναστροφή. Ελπίζαμε να τερματίσουμε γρήγορα, όταν οι διοργανωτές μας ζήτησαν να γυρίσουμε πίσω. Σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχε νόημα να συνεχίσουμε τον αγώνα και αποφασίσαμε να σταματήσουμε", δήλωσε ο εκ των πρωτοπόρων Ιντερίτ Πατέλ.

Και προσέθεσε: "Δεν με ενοχλεί που έχασα το χρηματικό έπαθλο, αλλά αισθάνομαι απογοήτευση που έπρεπε να υποστώ αυτήν την ταπείνωση".

Οι δρομείς είχαν απομακρυνθεί τόσο πολύ, με συνέπεια να αναγκαστούν να ζητιανέψουν χρήματα (σ.σ. 30 ρουπίες για την ακρίβεια) για να αγοράσουν εισιτήριο, να πάρουν το τρένο και να πάνε στο σημείο της εκκίνησης!

Ο Μπισί Τιλάκ ομολόγησε ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς του έτρεξε ένα επιπλέον χιλιόμετρο, ενώ ένας άλλος δρομέας, ο Σότζι Μάθιου, αποκάλυψε ότι έπρεπε να ρωτήσει περαστικούς για να μάθει ποια ήταν η σωστή κατεύθυνση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK