"Πέταξε" πάνω από τα 4.80 στη Νέα Υόρκη η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου κατάφερε να ανέβει πάνω από τα 4.80, ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ που έχει πετύχει η ίδια και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Νέας Υόρκης.

"Πέταξε" πάνω από τα 4.80 στη Νέα Υόρκη η Κυριακοπούλου

Περίπου ένα μήνα μετά την πρωτιά στο Diamond League της Σαγκάης, η Νικόλ Κυριακοπούλου έδωσε το παρών στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης, το έβδομο της σεζόν.

Η 30χρονη ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα της, καθώς χρειάστηκε τρία άλματα στα 4,54 μ., συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,64 μ. κι έπειτα έκανε από ένα άλμα στα 4,74 μ. και 4,80 μέτρα. Η Κυριακοπούλου ισοφάρισε το απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ, που πέτυχε στις 21/2 στο Μπέρμιγχαμ, ενώ βελτίωσε δύο φορές το ρεκόρ της στον ανοιχτό, το οποίο ήταν 4,73 μέτρα, από το ντεμπούτο της φέτος στην σεζόν.

Η μάχη για την πρώτη θέση στη Νέα Υόρκη ήταν πολύ σκληρή, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι η Κυριακοπούλου με αυτή τη σπουδαία επίδοση έμεινε δεύτερη. Νικήτρια με την ίδια επίδοση ήταν η Φαμπιάνα Μούρερ.

Σε κακή ημέρα βρέθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, που δεν ξεπέρασε το αρχικό 4,44 μ. και ακυρώθηκε. Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό και κλειστό στίβο, ταλαιπωρήθηκε από σύσπαση στο δικέφαλο, που την κράτησε πίσω στις προπονήσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK