Δικηγόρος Πιστόριους: "Θα χάσουμε την υπόθεση"

Δημοσιεύματα στη Νότια Αφρική κάνουν λόγο πως ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Όσκορ Πιστόριους είναι πεπεισμένος πως η υπόθεση είναι πλέον χαμένη.

Δικηγόρος Πιστόριους: "Θα χάσουμε την υπόθεση"

Ο Όσκαρ Πιστόριους έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μένοντας για λιγότερο από ένα χρόνο πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κι ενώ πέρυσι είχε καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση για την εξ αμελείας δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ.

Ωστόσο δημοσίευμα του "Netwerk24" στην Νότια Αφρική αποκαλύπτει πως ο δικηγόρος του πρώην αθλητή είναι σίγουρος πως η υπόθεση είναι χαμένη. Μάλιστα όπως αναφέρεται, ο Μπαρί Ρου, που εκπροσωπεί στη δίκη τον Πιστόριους είπε στον εισαγγελέα την ώρα που το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό πως: "είναι σίγουρο ότι θα χάσω".

Όταν ρωτήθηκε όμως ο δικηγόρος από δημοσιογράφους για τη συγκεκριμένη δήλωση απέφυγε να απαντήσει δηλώνοντας πως: "Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι είπα".

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Πιστόριους συνεχίζεται με τον Νοτιοαφρικανό να κινδυνεύει μέχρι και με 15 χρόνια φυλάκιση.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ