Πιστόριους: "Η Ρίβα πέθανε στα χέρια μου"

Συγκλονίζει για τρίτη ημέρα με την κατάθεση του ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου τη στιγμή που η σύντροφός του, Ρίβα Στέενκαμπ ξεψύχησε στα χέρια του. Δείτε σε video τον παραολυμπιονίκη να ξεσπάει σε λυγμούς στην κατάθεση της Τρίτης (8/4).

Πιστόριους: "Η Ρίβα πέθανε στα χέρια μου"

Συντετριμμένος συνεχίζει για τρίτη ημέρα την κατάθεσή του ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος περιέγραψε την Τετάρτη (9/4) ενώπιον δικαστηρίου τη στιγμή που η Ρίβα ξεψύχησε στα χέρια του προτού καταφθάσει το ασθενοφόρο.

"Προσπαθούσα να τη σηκώσω αλλά δε μπορούσα. Είδα πως ακόμη ανέπνεε. Προσπαθούσε με δυσκολία να αναπνεύσει. Φώναζα για βοήθεια για να την μεταφέρουμε στο νοσοκομείο. Καθόμουν εκεί και περίμενα να φτάσει το ασθενοφόρο. Είχα τα δάχτυλά μου στο στόμα της για να την βοηθήσω να αναπνεύσει. Είχα το χέρι μου στον γοφό της για να σταματήσω την αιμορραγία. Η Ρίβα είχε ήδη πεθάνει και την κρατούσα, οπότε ήξερα πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα το ασθενοφόρο", ήταν τα λόγια του Νοτιοαφρικανού.

Όταν ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε από τον Πιστόριους να παραδεχθεί πως πυροβόλησε και σκότωσε το άτυχο μοντέλο, εκείνος απάντησε: "Το έκανα. Έκανα ένα τρομερό λάθος".

Δείτε το video με την κατάθεση του Πιστόριους την Τρίτη (8/4), κατά την οποία ο παραολυμπιονίκης ξέσπασε σε λυγμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK