Πιστόριους: "Ξυπνάω και μυρίζω το αίμα"

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Όσκαρ Πιστόριους στην κατάθεσή του στη δίκη για την δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ. Ζήτησε συγνώμη από τους γονείς του μοντέλου ο παραολυμπιονίκης, ο οποίος επεσήμανε πως δεν ξεχνά τον πόνο που προκάλεσε.

Πιστόριους: "Ξυπνάω και μυρίζω το αίμα"

"Προσπαθούσα απλώς να προστατεύσω την Ρίβα", ήταν από τις πρώτες λέξεις της κατάθεσης του Όσκαρ Πιστόριους ενώπιον του δικαστηρίου την Δευτέρα (7/4). Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης εμφανίστηκε συντετριμένος κατά τη διάρκεια της ακρόασής του, ενώ σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκε να του γίνουν συστάσεις από το δικαστήριο για να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του, αφού άρθρωνε με δυσκολία τις λέξεις.

"Έχω τρομερούς εφιάλτες για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα. Ξυπνάω και μυρίζω το αίμα", δήλωσε στη συνέχεια ο Πιστόριους, ο οποίος απολογήθηκε στους γονείς του άτυχου μοντέλου λέγοντας: "Θα ήθελα με την ευκαιρία να απολογηθώ στον κύριο και την κυρία Στέενκαμπ. Κάθε μέρα που ξυπνώ είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι και δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο και τη θλίψη που σας προκάλεσα. Δεν έχει περάσει στιγμή που να μη σας σκέφτομαι και προσεύχομαι διαρκώς για σας. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η Ρίβα πήγε εκείνο το βράδυ για ύπνο και ένιωθε την αγάπη μου".

Τέλος, ο Πιστόριους αναφέρθηκε στην ψυχολογική του κατάσταση μετά από τη μοιραία νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου του 2013: " Από πέρσι παίρνω αντικαταθλιπτικά και υπνωτικά. Για αρκετές εβδομάδες δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Φοβάμαι να κοιμηθώ. Προτιμώ να μην κοιμηθώ. Με τρομάζει ο παραμικρός θόρυβος και ξυπνάω τρομοκρατημένος. Έχω φοβερούς εφιάλτες και όταν ξυπνάω μυρίζω το αίμα. Δεν θέλω να ξαναπιάσω όπλο στα χέρια μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK