Σοκ: Σκότωσε την κοπέλα του ο Πιστόριους

Απίστευτη τραγωδία με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Πιστόριους. Ο Νοτιοαφρικανός χρυσός Παραολυμπιονίκης, ο οποίος πρόσφατα πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σκότωσε την κοπέλα του.

Σοκ: Σκότωσε την κοπέλα του ο Πιστόριους

Το τραγικό αυτό γεγονός συνέβη μέσα στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους, με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τη Νότια Αφρική να αναφέρουν ότι πρόκειται για δυστύχημα.

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης των 400 μέτρων πυροβόλησε στο κεφάλι και το χέρι την κοπέλα του, καθώς την πέρασε για ληστή!

Ο αρχηγός της τοπικής Αστυνομίας της Πρετόρια, τόνισε ότι οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός, δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Στη Νότια Αφρική, λόγω των υψηλών ποσοστών εγκληματικότητας, πολλοί κάτοικοι διατηρούν όπλα στην κατοχή τους για αυτοπροστασία.

Την σκότωσε στο σπίτι του!

Η είδηση για τους πυροβολισμούς του 26χρονου Πιστόριους στην κοπέλα του έχει κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς ο Νοτιοαφρικανός είναι μια σπουδαία μορφή στο χώρο παγκόσμιου στίβου.

Όπως μετέδωσαν πρώτα τα ΜΜΕ της Νοτίου Αφρικής, το θλιβερό συμβάν συνέβη στις 4 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του στο Silver Lake, ενώ στην Αστυνομία τηλεφώνησε τρίτο πρόσωπο.

Τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός του Γιοχάνεσμπουργκ ("Radio 702") μετέδωσε πως "υπάρχει ασάφεια για τον τρόπο που συνέβη το περιστατικό. Η Αστυνομία ακόμη δεν δίνει λεπτομέρειες στη δημοσιότητα".

Αλλες πηγές (από σοβαρά ειδησεογραφικά δίκτυα όπως του BBC) αναφέρουν ότι πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί, έλαβαν χώρα γεγονότα (δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς) στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του αθλητή. Γι' αυτό το λόγο θα κληθούν να καταθέσουν γείτονες του Πιστόριους.

Αποτελούσαν ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο...

"Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για τη συναισθηματική του κατάσταση αλλά είναι τραυματισμένος έχοντας χάσει κάποιον τόσο δικό του", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Aγγλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Πιστόριους πυροβόλησε 4 φορές την κοπέλα του, η οποία ήθελε να του κάνει έκπληξη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

Το όνομα της άτυχης κοπέλας είναι Ρέεβα Στέενκαμπ, με το διάσημο μοντέλο από τη Νότιο Αφρική αποτελούσε ζευγάρι με τον Πιστόριους εδώ και έναν χρόνο.

Η κοπέλα του Πιστόριους

Η Reeva Steenkamp γεννήθηκε στο Κέιπ Τάουν και στη Νότια Αφρική αποτελούσε ένα από τα κορυφαία μοντέλα.

Είχε σπουδές στη Νομική και ο δεσμός της με τον Όσκαρ Πιστόριους την έκανε ευρύτερα γνωστή τον τελευταίο χρόνο.

Λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό η Reeva Steenkamp είχε απευθύνει ερώτημα στους ερωτευμένους μέσα από το Twitter: "Εσείς τι άσο στο μανίκι έχετε για την ημέρα της αγάπης αύριο;", χρησιμοποίησε μάλιστα τα hashtag #getexcited #ValentinesDay...

Φωτογραφία του Πιστόριους από τη στιγμή της προσαγωγής του

Διαβάστε ακόμη

Θαύμα: προκρίθηκε ο Πιστόριους

Ο Όσκαρ Πιστόριους κόντρα σε άλογο

News 24/7

24MEDIA NETWORK