Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας η Κέλι Χολμς

Μια από τις σύγχρονες ηρωίδες του στίβου, η Κέλι Χολμς μίλησε για τη "μοναξιά" που βιώνει ένας αθλητής μετά από μία αποτυχία.

Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας η Κέλι Χολμς

Σε τηλεοπτική εμφάνισή της η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας στα 800 και στα 1500μ. στην Αθήνα το 2004 θυμήθηκε το κακό που έκανε στον εαυτό της λίγους μήνες πριν από τον απόλυτο θρίαμβο που βίωσε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο κατάθλιψης που είχε σκεφτεί ακόμα και να αυτοκτονήσει.

Η ίδια χάραξε τα χέρια, τα πόδια, το στήθος της μετά από το σοβαρό τραυματισμό της για να μετράει τις ημέρες που ήταν τραυματίας. Ζήτησε βοήθεια και της είπαν πως πάσχει από κλινική κατάθλιψη.

" Αυτό που ένιωθα ήταν απελπισία. Κανένας δεν σκεφτόταν πως μια δυνατή αθλήτρια σαν κι εμένα θα το περνούσα αυτό. Βρισκόμουν σε κακά χάλια. Δεν έδωσα καμιά διέξοδο στον εαυτό μου. Με μισούσα, μισούσα το σώμα μου. Σε ένα σημείο, ναι σκέφτηκα να αφαιρέσω τη ζωή μου. Δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω την απογοήτευση που ένιωθα", δήλωσε.

Η καριέρα της τη βοήθησε να αφήσει πίσω τέτοιες σκέψεις. Όχι όμως για πολύ. Αφού το 2005 εγκατέλειψε τη δράση κι ενώ είχε ήδη παρασημοφορηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά της, το "φάντασμα" επέστρεψε.

Δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και επέστρεψε στις προ του 2004 ημέρες. " Χάνεις την ταυτότητα σου", είπε συγκεκριμένα, αλλά ξεκαθάρισε ότι πλέον είναι καλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK