Στεφανίδη: "Το μετάλλιο μου δίνει αυτοπεποίθηση"

Την ικανοποίησή της από τον αγώνα της και από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στεφανίδη: "Το μετάλλιο μου δίνει αυτοπεποίθηση"

"Ξεπέρασα τα 4.80 και ήμουν κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Ξεπέρασα τα 4,80 και πήρα το χάλκινο μετάλλιο κάτι που είμαι σχεδόν σίγουρη, ειδικά στον κλειστό στίβο, ότι δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Ήμουν κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ, είχα καλά άλματα, οπότε δεν μπορώ να είμαι στεναχωρημένη. Συνήθως μετά από έναν αγώνα μπορεί να μετανιώσεις για κάποιες αποφάσεις σου. Σήμερα δεν μετανιώνω για τίποτα. Απλά, κάποιες φορές χρειάζεσαι και λίγη τύχη που δεν την είχα εγώ σήμερα" ήταν το αρχικό της σχόλιο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μεγάλο της στόχο που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες: "Σίγουρα η κατάκτηση του μεταλλίου σου δίνει αυτοπεποίθηση και σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις την προπόνηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Θα είναι δύσκολοι οι επόμενοι τέσσερις μήνες. Θα ξεκινήσουμε πάλι από τα βασικά. Περιμένω να πέσουν λίγο τα ύψη, αλλά ο στόχος μου είναι οι

Ολυμπιακοί. Θέλω να συνεχίσω αυτές τις εμφανίσεις και να συνεχίσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK