Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του Μπολτ

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την τρίτη(!) θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο, ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποσύρεται στα 30 του χρόνια! "Συγγνώμη, έκανα το καλύτερο", είπε μεταξύ άλλων ο σπουδαίος Τζαμαϊκανός.

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του Μπολτ

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (στην Ελλάδα) ο Μπολτ έδωσε την τελευταία του παράσταση στα 100 μέτρα. Όλοι περίμεναν πως ο "κεραυνός" θα τερμάτιζε στην πρώτη θέση και θα αποθεωνόταν από τους τυχερούς φιλάθλους που έδωσαν το "παρών" στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Δυστυχώς, για τον ίδιο, ο Μπολτ όχι μόνο δεν τερμάτισε πρώτος, αλλά ούτε καν δεύτερος! Τη... δόξα του πήρε ο 35χρονος Τζάστιν Γκάτλιν, με τον Κρίστιαν Κόουλμαν να τερματίζει δεύτερος.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της κούρσας, ο 30χρονος σπρίντερ με αρκετή δόση ειλικρίνειας αποκάλυψε γιατί σταμάτησε τώρα.

"Ήταν δύσκολο. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να σταματήσω. Κοίταξε, κάθε χρονιά μου ήταν χειρότερη από την προηγούμενη, μεγαλώνω, έτσι είπα μέσα μου πως ήρθε η στιγμή να το αφήσω. Θα πάρω το χρόνο μου και θα αποχωρήσω ομαλά", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν ήταν το καλύτερο τέλος, όμως ο κόσμος με έκανε να αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα και αποσύρομαι εδώ, γιατί το κοινό μου έδωσε απίστευτη ενέργεια και συναισθήματα".

Όσον αφορά το μέλλον του, που τον θέλει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, απάντησε:

"Συγγνώμη, αλλά έκανα το καλύτερο, έδωσα το 100%. Κρατάω τις καλύτερες στιγμές. Δεν ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια και που θα με στείλει η ζωή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK