Τέταρτοι στην Λοζάνη οι Φιλιππίδης και Τσάκωνας

Οι Κώστας Φιλιππίδης και Λυκούργος Τσάκωνας κατέκτησαν την 4η θέση στα αγωνίσματα τους στο μίτινγκ της Λοζάνης.

Τέταρτοι στην Λοζάνη οι Φιλιππίδης και Τσάκωνας

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των Κώστα Φιλιππίδη και Λυκούργου Τσάκωνα στο μίτινγκ της Λοζάνης παρά το γεγονός ότι κανείς εκ των δυο δεν μπόρεσε να συνδυάσει την παρουσία του με μια θέση στο βάθρο καθώς και οι δυο βρέθηκαν στην τέταρτη θέση.

Αρχικά, ο Κώστας Φιλιππίδης ξεπέρασε τα 5.76 με τη δεύτερη προσπάθεια και πήρε την τέταρτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League, καθώς απέτυχε τρεις φορές στα 5.84.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας, από την πλευρά του, έτρεξε σε μια κούρσα με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας, δεδομένο ότι συμμετείχαν σε αυτή αθλητές με εξαιρετικά φετινά ρεκόρ στα 200μ.

Συγκεκριμένα, έκανε χρόνο 20.40 και βρέθηκε στην τέταρτη θέση πίσω από τους Χιουζ (20.13), Τζομποντγάνα (20.21) και Γιανγκ (20.27). 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα