Το φιλί - απάντηση στην Ισινμπάγεβα

Με ένα φιλί στο στόμα αποφάσισαν να πανηγυρίσουν τη νίκη τους οι Ρωσίδες που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα 4x400 στο παγκόσμιο της Μόσχας, με τα διεθνή δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για απάντηση στις δηλώσεις της Γελένα Ισινμπάγεβα.

Το φιλί - απάντηση στην Ισινμπάγεβα

Η γυναικεία ομάδα της Ρωσίας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 4x400 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας το Σάββατο (17/8) το απόγευμα και οι Κσένια Ρίζοβα και Τατιάνα Φίροβα αποφάσισαν να το πανηγυρίσουν με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο.

Οι δύο αθλήτριες φιλήθηκαν στο στόμα την στιγμή που βρίσκονταν πάνω στο βάθρο με τις συμπατριώτισσές τους, Γκούσινα και Κριβοσάπκα να τις κοιτούν απορημένες. Το φιλί μεταφράστηκε από πολλούς ως ένα μήνυμα για τον αντί - ομοφυλοφιλικό νόμο, ο οποίος ισχύει στη Ρωσία.

Ωστόσο, πολλά διεθνή μέσα κάνουν λόγο για απάντηση των δύο αθλητριών στις πρόσφατες δηλώσεις της Γελένα Ισινμπάγεβα, η οποία εξέφρασε την στήριξή της στο νέο νόμο, ενώ στη συνέχεια ανασκεύασε τα όσα είπε, τονίζοντας πως απλά παρεξηγήθηκαν, εξαιτίας των "φτωχών" αγγλικών της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK