Βούλα Παπαχρήστου:"Χαρούμενη που θα αγωνιστώ με τη Φενέρ"

Ελλάς-Τουρκία συμμαχία. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό , το κάνει πράξη η Βούλα Παπαχρήστου που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Φενέρμπαχτσε στο τουρκικό πρωτάθλημα συλλόγων το επόμενο διάστημα.

Βούλα Παπαχρήστου:"Χαρούμενη που θα αγωνιστώ με τη Φενέρ"

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν αφού πήρε την άδεια του ΣΕΓΑΣ αλλά και της ΑΕΚ όπου ανήκει θα βοηθήσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος παίρνοντας μέρος στους δυο αγώνες που θα γίνουν εκεί τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Όπως εξηγεί και η ίδια στο contra.gr “Έχοντας μείνει πίσω από αγώνες λόγω της ίωσης που με έκανε να χάσω το Παγκόσμιο αναζήτησα αγώνες στο εξωτερικό. Ήρθε λοιπόν αυτή η πρόταση-και είμαι πολύ χαρούμενη - που θα μου δώσει την ευκαιρία να πάρω συμμετοχές στα πόδια μου αφού όπως γνωρίζουμε όλοι μόνο έτσι έρχονται και οι μεγάλες επιδόσεις. Οι άνθρωποι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα κι έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα τους".

Ο πρώτος αγώνας στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μέσα στον Μάιο και θα αποτελέσει το ξεκίνημα της 23χρονης πρωταθλήτριας στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου “Στόχος μου μέχρι το Λονδίνο είναι μια καλή επίδοση πάνω από τα 14.65 που ελπίζω να βγει στο Ευρωπαικό του Ελσίνκι τον Ιούλιο”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK