Υποκλίθηκε στην Στεφανίδη η πολιτική ηγεσία!

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τους αιθέρες και έκανε άπαντες να υποκλιθούν στην αξία της. Διαβάστε τι έγραψαν Τσίπρας, Μητσοτάκης και Βασιλειάδης για την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Υποκλίθηκε στην Στεφανίδη η πολιτική ηγεσία!

Το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε όλους τους Έλληνες χαρούμενους με τη νέα επιτυχία της, αυτή τη φορά κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με άκρως εντυπωσιακό τρόπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (με άλμα στα 4 μέτρα και 91 εκατοστά που είναι ρεκόρ για την ίδια, πανελλήνιο και κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος), και λίγο μετά το νέο άθλο της η ελληνική πολιτική ηγεσία υποκλίθηκε στο μεγαλείο της.

"Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους", ήταν το μήνυμα στο Twitter του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την 27χρονη πρωταθλήτριά μας ενώ μέσα από το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: "Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό στο Λονδίνο. Αχτύπητη! Ανίκητη! Μας γέμισε περηφάνια ξανά!"

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε και απόψε στο Λονδίνο την τεράστια κλάση της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Πλέον είναι εν ενεργεία παγκόσμια πρωταθλήτρια, πρωταθλήτρια Ευρώπης και χρυσή Ολυμπιονίκης.

Η νέα τεράστια επιτυχία της έδειξε στα πέρατα του κόσμου ότι ο ελληνικός αθλητισμός μάχεται και παρά τις δυσκολίες πρωταγωνιστεί!

Κατερίνα σε ευχαριστούμε για όσα μας χαρίζεις δίνοντας μας τη δύναμη για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK