Στην Αθήνα κρίνεται η πρόκριση για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-2 σετ από τη Μιχάνσκα στη Λευκορωσία για το δεύτερο γύρο του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών, αλλά η υπόθεση πρόκριση είναι ανοικτή για τον επαναληπτικό.

Στην Αθήνα κρίνεται η πρόκριση για την ΑΕΚ

Ανοιχτή έμεινε η υπόθεση πρόκριση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μετά τον πρώτο αγώνα για το δεύτερο γύρο του Challenge Cup. Οι κιτρινόμαυρες μετά από ένα ματς με μεγάλες ανατροπές ηττήθηκαν με 3-2 από τη Μιχάνσκα, αλλά μπορεί να πάρει την πρόκριση στο ματς της Αθήνας.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στο πρώτο σετ. Τελικά, οι γηπεδούχες κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με 27-25.

Η αντίδραση των αθλητριών του Μανώλη Ρουμελιώτη ήταν άμεση και εντυπωσιακή. Η ΑΕΚ με εξαιρετική απόδοση κατάφερε όχι μόνο να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά να κάνει και την ανατροπή.

Η ομάδα της Λευκορωσίας από εκεί και πέρα πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-2 σετ. Πλέον η ΑΕΚ με μία νίκη 3-0 ή 3-1 παίρνει την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει με 3-2 θα πάμε σε χρυσό σετ.

Τα σετ: 27-25, 21-25, 17-25, 25-20, 15-7.

News 24/7

24MEDIA NETWORK