Ο διπλός τελικός του Ολυμπιακού!

Το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ θα διεκδικήσουν τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού! Διπλή επιτυχία για τον πειραιώτικο σύλλογο και την ελληνική πετοσφαίριση.

Ο διπλός τελικός του Ολυμπιακού!

Το ελληνικό βόλεϊ πανηγυρίζει. Πανηγυρίζει τη διπλή παρουσία ελληνικών ομάδων στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ, χάρη στην πορεία του Ολυμπιακού σε άνδρες και γυναίκες.

Την αρχή έκαναν τα κορίτσια του Πειραιά. Παρότι το 3-2 στου Ρέντη δεν άφηνε πολλές πιθανότητες, το ματς στο Κράσνονταρ είχε θριαμβευτική κατάληξη. Με θριαμβευτική νίκη 3-0 επί της Ντιναμό (20-25, 15-25, 13-25), οι "ερυθρόλευκες" επανήλθαν στον τελικό και εφέτος θα επιδιώξουν ό,τι δεν κατάφεραν πέρυσι. Σε διπλούς αγώνες απέναντι στην τουρκική Μπούρσα.

Λίγα λεπτά μετά σφραγίστηκε και η παρουσία των ανδρών στον τελικό. Χωρίς να έχει τελειώσει ο αγώνας στο κλειστό του Ρέντη, οι Πειραιώτες είχαν εξασφαλίσει τα δύο σετ (25-22, 25-17) που χρειάζονταν για να "τελειώσουν" με τη Σουργκούτ και να διεκδικήσουν ευρωπαϊκή κούπα μετά από 13 χρόνια. Αντίπαλος μάλιστα μια παλιά γνώριμη: η ιταλική Ραβένα (που έκανε την ανατροπή στην Τουρκία). Το ότι στο φινάλε με το 25-21 ήρθε και η νίκη έβαλε απλώς το κερασάκι στην τούρτα του πάρτι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τη συνδρομή του οποίου αναγεννήθηκε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, δήλωσε σχετικά: " Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας με την πρόκριση της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στους ευρωπαϊκούς τελικούς! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK