Θρίαμβος για Ολυμπιακό: ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε με 3-1 σετ την Γενιτσέι στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες να κάνει την υπέρβαση και να πάει τελικό!

Θρίαμβος για Ολυμπιακό: ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό

Και το όνειρο συνεχίζεται! Στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποδείχτηκε συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία της καθώς, αν και αουτσάιντερ, επικράτησε 3-1 της Γενισέι, και πλέον μπορεί να ελπίζει ότι θα μπορέσει να τελειώσει τη δουλειά την ερχόμενη Κυριακή (2/4) όταν θα αντιμετωπίσει στη ρεβάνς στη Σιβηρία τη ρωσική ομάδα.

Οι "ερυθρόλευκες" απέδωσαν πολύ καλό βόλεϊ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στις Ρωσίδες αντιπάλους τους και πλέον θα τα παίξουν όλα για όλα στη ρεβάνς του Κράσνογιαρσκ όπου θέλουν είτε νίκη με οποιοδήποτε σκορ είτε ήττα έχοντας πάρει δύο σετ.

Σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή με 3-1 τότε η ρωσική ομάδα θα ισοφαρίσει σε βαθμούς τον Ολυμπιακό που έχει αυτή τη στιγμή 3 πόντους στο ζευγάρι και όλα θα κριθούν στο "χρυσό σετ", με τις παίκτριες του Κοβάτσεβιτς να πηγαίνουν πάντως με καλή ψυχολογία στη Ρωσία έχοντας καταφέρει να μειώσουν την απόσταση που τις χωρίζει από τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-15, 18-25, 25-17, 27-25

News 24/7

24MEDIA NETWORK