Απαγόρευση μεταγραφών για την ΑΕΚ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ΑΕΚ και στο βόλεϊ ανδρών αφού μετά τη γυναικεία ομάδα και η ανδρική δεν θα μπορεί να αποκτήσει ξένους ύστερα από απόφαση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Απαγόρευση μεταγραφών για την ΑΕΚ

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την ΑΕΚ. Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα όσα δήλωσε ο Μάνος Μακρής για μείωση του μπάτζετ κατά 50% και ήρθε νέο "χαστούκι" από την CEV να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πονοκέφαλο στη διοίκηση της ομάδας.

Μετά τη γυναικεία ομάδα η οποία δεν μπορεί να αποκτήσει ξένες αθλήτριες λόγω των οφειλών που υπάρχουν προς την Κάταλιν Κις ανάλογη τιμωρία επιβλήθηκε και στην ανδρική ομάδα.

Αφορμή τα χρέη προς μία ακόμα ξένη της γυναικείας ομάδας, την Σόνια Μποροβίντσεκ. Στη Σλοβάκα οφείλονται χρήματα από όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και πλέον ο βραχνάς προστίθεται και στην ανδρική ομάδα. Σύμφωνα με την απόφαση της CEV από τις 9/12/2014 απαγορεύεται η απόκτηση ξένων αθλητών και στην ανδρική ομάδα.

Όλα αυτά την ώρα που η διοίκηση της ομάδας θα προτείνει μείωση σε όλους τους παίκτες κατά 50% με την αντίδραση των ξένων να παραμένει άγνωστη. Μάλιστα, ήδη κάποιες ομάδες της Α1 καλοβλέπουν ορισμένους από τους παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Διαβάστε ακόμα:

Μακρής: "Μείωση 50% και στόχος η παραμονή"

News 24/7

24MEDIA NETWORK