Αποχωρεί η NOVA από την κάλυψη της Volleyleague

Ο πέμπτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα είναι εκτός απροόπτου η τελευταία μετάδοση της NOVA σε αγώνα της Volleyleague αφού ενημέρωσε την ΕΣΑΠ ότι θα σταματήσει να επενδύει στο άθλημα.

Αποχωρεί η NOVA από την κάλυψη της Volleyleague

Τα όσα έγιναν με το αίτημα αλλαγής της ώρας στον πέμπτο τελικό φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις της NOVA με τη Volleyleague. Το συνδρομητικό κανάλι είχε αιτηθεί την αλλαγή ώρας του αγώνα για να μην συμπέσει με τη φιέστα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Για την ακρίβεια είχε ζητήσει το πρώτο σερβίς να πάει στις 17.30 αντί για τις 19.00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη και ο αγώνα θα διεξαχθεί κανονικά στην ώρα που είχε οριστεί. Αυτό έφερε απογοήτευση στην πλευρά των ανθρώπων της NOVA οι οποίοι αμέσως την έκαναν γνωστή μέσα από επιστολή τους στην ΕΣΑΠ. Σε αυτή όμως γίνεται γνωστή και η πρόθεση της να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή που εστάλη στη διοργανώτρια αρχή τονίζεται ότι η NOVA θα σταματήσει την επένδυση της στο ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ αφού η στάση των Ελλήνων παραγόντων είναι απογοητευτική και δεν βοηθούν στη διάδοση και προβολή του αθλήματος.

Αυτό, εάν τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα για το ελληνικό βόλεϊ αφού η NOVA αποτελούσε έναν από τους "αιμοδότες" των ελληνικών ομάδων μέσα από τα χρήματα που πρόσφερε επί σειρά ετών, ενώ παράλληλα κάλυπτε εξολοκλήρου όλη την αγωνιστική δράση μέσα από LIVE μεταδόσεις αγώνων και εκπομπές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK